Art Director // Grafisk formgivare // Illustratör

Arkiv för juni, 2015

Mera kort!

torsdag, 18 juni, 2015

designade gratulationskort med grafiska tryckdesignade gratulationskort med grafiska tryckdesignade gratulationskort med grafiska tryckdesignade gratulationskort med grafiska tryck designade gratulationskort med grafiska tryck

Just nu sitter jag och tar fram design till massor av gratulationskort. Superkul och varierande uppdrag! Här ser ni ett smakprov på en av kollektionerna.

Postat i grafisk design, illustrationer, mönster, på gång, skiss, Typografi | 2 Kommentarer »

Sommar!

torsdag, 11 juni, 2015

Bild med blommorBild med blommor

Äntligen börjar det känns som om sommaren är runt knuten, som jag har längtat! Det har varit en snål vår med ovanligt kalla temperaturer, men nu verkar vädret ge med sig! Hoppas det håller i sig!

Postat i Uncategorized | 1 Kommentar»

Hell Yeah!

fredag, 5 juni, 2015

Typografi: Hell Yeah Typografi: Hell Yeah Typografi: Hell Yeah

Nu tar vi fredag! (Typografi gjort till hangtags för Mint/Timi)

Postat i Uncategorized | Inga kommentarer »

Grafisk Identitet till Carvia AB

måndag, 1 juni, 2015

Bon Voyage har tagit fram en grafisk identitet till Carvia ABBon Voyage har tagit fram en grafisk identitet till Carvia ABBon Voyage har tagit fram en grafisk identitet till Carvia AB     bonvoyage-logotyp-carvia4Bon Voyage har tagit fram en grafisk identitet till Carvia AB

Under våren har vi på Bon Voyage tagit fram en grafisk identitet åt Carvia. Uppdraget innefattade såväl målgruppsanalys som logotyp, färgskala, typografi & grafiska element. Carvia utvecklar och tar fram eldrivna fordon, med fokus på innovation, flexibilitet och miljömedvetenhet. Mer information och bilder kommer inom kort!

Postat i Bon Voyage, grafisk design, mönster, Typografi | 4 Kommentarer »