Art Director // Grafisk formgivare // Illustratör

Visuell identitet

8 mars, 2021

 

 

 

 

 

Läs hela inlägget »

Postat i Jobb | Kommentera »

Visuell identitet

29 oktober, 2020

Läs hela inlägget »

Postat i Jobb, Uncategorized | Kommentera »

Visuell identitet till Adress & Perform

14 november, 2018

Adress & Perform erbjuder helhetslösningar till både företag och privatpersoner inom korrektiv och funktionell träning samt kostrådgivning. Företaget jobbar med ett holistiskt perspektiv utifrån individen som alltid tar avstamp i det faktiska nuläget och adresserar orsaken bakom klientens symptom för att sedan steg för steg bygga vidare på det som den enskilda individen behöver för att prestera det hen vill inom en viss framtid, oavsett idrott eller yrke.

Jag har utgått från triangeln som symbol för att signalera stabilitet och balans, kombinerat med riktning uppåt (utveckling, förändring). Triangeln är fylld av “byggstenar” för att på så vis kommunicera att ”Adress & Perform” ser till att alla delar i klientens hälsotillstånd är i balans. Jag har velat skapa en logotyp som är enkel att variera men som ändå ger företaget en tydlig avsändare. Färgskalan ska kännas positiv och inbjudande och kunna varieras mellan pudrig rosa till lite mer seriös ton i nyanser av grått, vitt och blått.

Postat i grafisk design, mönster, Typografi | Kommentera »

Illustration / En fridfull och hållbar jul

5 oktober, 2018

julpyssel, julmat och juleljus

Nu när hösten börjar tränga sig på tänkte jag passa på att jag publicera en julillustration som jag gjort på uppdrag av OTW. Illustrationerna är med på ett julkort med Coor som avsändare. De ville tipsa sina kunder om hur en kan få en fridfull och hållbar jul.

Postat i grafisk design, illustrationer | Kommentera »

Grafisk Profil till CC fastighetskonsult

23 augusti, 2018

översikt över grafisk palett till företaget CC fastighetskonsult, typografi, färgskala och illustrationer

I våras tog jag fram en grafisk profil innehållande typografi, färgskala, grafiskt element och illustration till CC-fastighetskonsult. I breifen fanns det önskemål om att profilen skulle signalera, professionalism, kaxighet och att tänka utanför boxen. Jag ville hitta en balans mellan det strikta tydliga och det personliga kreativa, eftersom företaget består och drives enkom av Cecilia Carlstedt, en kvinna med lång erfarenhet och skinn på näsan. Här ser ni resultatet.

Postat i grafisk design, illustrationer, mönster, Typografi | Kommentera »

Visuell Identitet

14 augusti, 2018

Mutanturs visuella identitet, allt från logotyp till symboler, bildspråk, trycksaker och webb

Läs hela inlägget »

Postat i Jobb | Kommentera »

KAMPANJ | BOK OM SOCIALTJÄNSTEN

28 januari, 2018

Barnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänsten Barnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänstenBarnbok om socialtjänsten Läs hela inlägget »

Postat i Jobb | Kommentera »

Visuell identitet

9 november, 2016

grafisk palett, färgskala fotografisk palett, färgskala fotografisk palett, typsnittgrafisk palett, färgskala fotofoto på handgrafisk palett, färgskala fotografisk palett, färgskala fotografisk palett, färgskala foto Läs hela inlägget »

Postat i Jobb | Kommentera »

Visuell identitet & helhetskoncept

8 november, 2016

vykort med grafiska tryck vykort med grafiska tryckvykort med grafiska tryck typografivykort med grafiska tryckvykort med grafiska tryckgrå typografigrå typografivykort med grafiska tryckvykort med grafiska trycklogotyp mot mönstrad bakgrundtypografivykort med grafiska tryck Läs hela inlägget »

Postat i Jobb | Kommentera »

Helhetskoncept

8 november, 2016

grafisk palett för Mints höst kollektionFoto av vykort, smycken, rosor och fjädrargrafisk palett för Mints höst kollektionFoto av blommor hand och smyckenBild på mints webbplatsgrafisk palett för Mints höst kollektion

Läs hela inlägget »

Postat i Jobb | Kommentera »

« Äldre inlägg