Art Director // Grafisk formgivare // Illustratör

Moas Vårrullar // Förpackningsdesign

2 december, 2015

förpackningsdesign för Moas Vårrullarförpackningsdesign för Moas Vårrullarförpackningsdesign för Moas Vårrullarförpackningsdesign för Moas Vårrullarförpackningsdesign för Moas Vårrullar förpackningsdesign för Moas Vårrullarförpackningsdesign för Moas Vårrullarförpackningsdesign för Moas Vårrullarförpackningsdesign för Moas Vårrullarförpackningsdesign för Moas Vårrullarförpackningsdesign för Moas Vårrullar

I våras inledde jag ett samarbete med CM-foods, och mitt första uppdrag för dem var att ta fram förpackningar till Moas Vårrullar. Förpackningen skulle kännas inbjudande och inte alltför dyr. Numer kan man hitta Moas Vårrullar på Pulsen & City Gross.

Postat i förpackning, grafisk design, Typografi |

«

One Response to Moas Vårrullar // Förpackningsdesign

  1. Elisabeth säger:

    Hej

    Köpte eran vårulle grönsake med nötkött men efter 4 st bitar så har vi fortfarande inte hittat ngt nötkött, har det blivit ngt fel i produktionen? Vi gillar INTE vegetariskt och blev så glada när vi hitta era med nötkött men blev nu mkt besviktna när vi inte fann 1 korn av nötkött. Vi köptr denna på netto västhaga örebro bäst före datum 28-09-2020 (14-23)L9087 C detta är vad som står på fpk.

    MVH Rlisabeth o Håkan

Skriv en kommentar

Din epost adress kommer inte bli publicerad.