Art Director // Grafisk formgivare // Illustratör

Världskarta

12 mars, 2015

illustrationer till världskarta illustrationer till världskarta

Just nu håller jag på med ett jätte roligt uppdrag, att ta fram en världskarta med illustrationer av alla världens djur! Man ska sedan kunna fylla i färgen på djuren själv i efterhand, därmed kommer ingen att se likadan ut som den andra. Om man inte behåller den ren förstås! Men nu i uppstarten handlar det om att hitta maneret, vilken stil och känsla kartan ska ha. Här är två förslag som jag har tagit fram, vilket maner det blir har jag ännu inte bestämt.

Postat i grafisk design, illustrationer, på gång, skiss, Typografi |

«

2 Responses to Världskarta

  1. lovisa säger:

    Jättefint!!! men vaför är det en zebra i europa? Känns som att djuren inte stämmer med världsdelen!? Något att tänka på kanske 🙂 eller så är jag bara dålig på var djur kommer ifrån.

    • anna säger:

      Tack Lovisa!! Nej du har helt rätt, zebran brukar (vanligtvis iallafall) inte befinna sig i Europa. Bild och världsdel hör i sammanhanget inte ihop, även om jag förstår att man kan tolka det så. Nej, jag har bara satt ihop lite olika skisser för att man ska få en känsla för hur helheten kommer att bli i slutändan. Även om om själva resultatet antagligen kommer att landa någon helt annanstans i form och uttryck. Och förhoppningsvis med rätt djur på rätt plats ;). Hälsningar Anna

Skriv en kommentar

Din epost adress kommer inte bli publicerad.