Art Director // Grafisk formgivare // Illustratör

annagrafiskform-slojddateljer3Identitetsmönster till Slöjd-DetaljerButiksentre till Slöjd-DetaljerIdentitetsmönster till Slöjd-DetaljerButiksentre till Slöjd-DetaljerButiksentre till Slöjd-DetaljerIdentitetsmönster till Slöjd-DetaljerIdentitetsmönster till Slöjd-Detaljer

Identitetsmönster & butikskoncept

Slöjd-Detaljer har funnits sedan 1960 och företagets kunder består till stor del av skolor och andra institutioner när det gäller webb/distanshandel och sedan några år tillbaka har Slöjd-Detaljer öppnat upp butiker som riktar sig främst till privatkonsumenter.

Den 4:e augusti öppnade Slöjd-Detaljer en ny butik i Triangelns köpcentrum. I och med öppningen av den nya butiken fanns det ett behov av att utforma entrén till butiken. Vi på Bon Voyage fick uppdraget att skapa en entré som kunde appellera till butikens både kreativa målgrupp och innehåll. Resultatet blev ett mönster och en palett som används såväl som dekor i entrén som på Slöjd-Detaljers övriga kommunikationsmaterial. Mönstret tar sin utgångspunkt i ”Gör Det Själv” anda, det ska kännas modernt, levande och uppmuntrande.

Foto: Oscar Wettersten, orry.se

Fler jobb