Art Director // Grafisk formgivare // Illustratör

Webbdesign till Chefsnätverket close, applicerat på en I-padWebbdesign till Chefsnätverket close, typografin som användsWebbdesign till Chefsnätverket close, visat som responsiv designWebbdesign till Chefsnätverket close, typografinWebbdesign till Chefsnätverket close, typografinWebbdesign till Chefsnätverket close, applicerat på en I-padWebbdesign till Chefsnätverket close, applicerat på en I-padWebbdesign till Chefsnätverket close, typografinbon-voyage-close12

Webbdesign

Close är ett chefsnätverk som funnits i 14 år och har fram tills nyligen varit i stort sett ensamma om sin produkt. Nätverket fungerar som en kompetensutveckling med fokus på chefer. Vi på Bon Voyage har tillsammans med Shipyard tagit fram Close nya rekryteringshemsida.

Close såg att konkurrensen på marknaden ökat, flera aktörer har på senare år dykt upp då de tidigare nästan varit ensamma om sin produkt. Därför såg Close ett behov av att komplettera sin hemsida med en rekryteringssida så att de kunde locka nya medlemmar med den kvalitet och erfarenhet som de står för. Man ville också skapa en inbjudande varm ton för att de nya medlemmarna ska känna sig välkomna, samtidigt som sidan ska kännas modern och krispig.

Vi på Bon Voyage står för informationsarkitektur väl anpassat för besökaren samt design som ska kommunicera den professionalitet och framkant som Close står för. Shipyard står för all teknisk webbutveckling.

Team (Bon Voyage):

Ola Nilsson – Projektledare
Anna Nilsson (jag) – Art Director
Johanna Blomgren – Informationsarkitekt

Foto på ipad: Oscar Wettersten; orry.se

 

Fler jobb